ICT-klus maakt website voor HAL-cup

Samen met Kolping Boys uit Alkmaar heeft Reiger Boys uit Heerhugowaard een nieuw voetbaltoernooi opgezet. Het toernooi is de HAL-cup genoemd naar de regionale gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk. Het betreft een unieke samenwerking van de 2 voetbalclubs waarbij de bedoeling is dat deze samenwerking verder wordt uitgebreid met andere clubs uit deze HAL-regio. De organisatie van de HAL-cup heeft ICT-klus de opdracht gegeven om een website op te zetten t.b.v. inschrijvingen, plaatsen van nieuws en tijdens het toernooi het programma en standen. Dit alles natuurlijk ook op smartphone en tablet. Onlangs is de website online gezet zodat de inschrijving gestart kon worden.

Bekijk hier de website: http://www.halcup.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *